Søk i arkivet

Fred 25 med nytt styrehus

De kreative svenskene i Hanterbara Båtar har oppgradert fjorårets oppsiktsvekkende Fred 25-modell med nytt styrehus og muligheter for køyeplass.

Fred 25 Cabin er en ren aluminiumskonstruksjon med baugport og et enormt, flatt dekk. Båten er bygget både som arbeidbåt, fiskebåt og skyssbåt i skjærgården, ved siden av at verftet legger stor vekt på at modellen skal være egnet for rullestolbrukere.
 
- Vi begynte med å lansere selve båten, nå vil vi fortløpende vise ulike, smarte løsninger for alle mulige bruksområder. Tanken er at kundene kan tilpasse sin båt, fra nedstrippet arbeidsbåt til ren familiebåt, sier administrerende direktør Sven Bergqvist.
 
Dermed kan Fred 25 Cabin utstyres med akterdekk og en sofa som vippes ned og bli en dobbeltseng. Under kalesjen er det enorm plass og takhøyden er mellom 200 og 220 cm. Ny er også den pidestallmontert styrekonsollen, der alle elektriske kabler og ledninger er innfelt i sokkelen. Konsollen kan høydejusteres, og vil sammen med det justerbare, rattet sikre komfortabel kjørestilling for alle.
 
Fred 25 kommer med en 175-hester som standardmotor. Pris i Sverige for den åpne varianten med Suzuki DF 175 Hk var i februar SEK 895 000.
 
Modellen lanseres på Scandinavian Boat Show, som åpner i Stockholm i dag.

Alle bilder: Hanterbara Båtar
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen