Søk i arkivet

Smart båtfender

For å beskytte skutesiden i trange havner fikk vi laget denne fenderen til sommerens bruk. Den var svært effektiv og lett å håndtere.

For å beskytte skutesiden i trange havner, og dem er det mange av i fellesferien på Sørlandskysten. Vi fikk Eilert Vierli hos Z-Seil i Arendal til å lage denne fenderen på fire meters lengde, nærmest en polstret presenning, som vi heiv over skutesiden når vi skulle legge til kai i travle Kragerø.

Tilsvarende fender hadde vi sett tidligere i USA og Vierli var villig til til å produsere et sett etter tegninger for kr 2990. Fenderen kan benyttes til alle båter og leveres i ulke lengder, men passer særlig bra til en åpen båt da man lett kan vippe fenderen inn i båten når man ikke bruker den.  Om den skal stues bort, ruller man den enkelt sammen. Da blir den bare litt større enn én vanlig fender.

Henvendelse Z-Seil AS, 4816 Kolbjørnsvik, telefon 3703 6900, e-post


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen