Søk i arkivet

Investorer kjøper aksjemajoriteten i SunseekerEn gruppe britiske og irske investorer har kjøpt en majoritetsandel i Sunseeker International for 25 millioner engelske pund.FL Partners, som gruppen kaller seg, har også refinansiert Sunseeker's nåværende gjeld i sammarbeide med Macquarie Bank og Haymarket Financial. Tidligere i år rapporterte Sunseeker et resultat før skatt på 9.1 millioner pund for året som endte 31 juli 2009. Sammenlignet med et resultat før skatt på 17,8 millioner pund i samme periode i 2008, skriver IBI news.Robert Braithwaite, Sunseeker's grunnlegger, forblir den største aksjonæren utenfor FL partnerne, og vil fungere som president og ikke-utøvende leder av Sunseeker International (Holdings) Limited. 


-Kombinasjonen av betydelig ny egenkapital sammen med våre markedsledende posisjon er spennende, og Sunseeker vil fortsette å gi næring til kundenes fantasier om hvordan våre båter skal være, sier Braithwaite.

Stewart McIntyre, Sunseeker's Chief Operating Officer, er utnevnt administrerende direktør. Sunseeker investerte nylig over 40 millioner pund i  å utvide sin produksjonskapasitet og produktspekter i Poole og Dorset og vil levere båter på opp til 40m (131ft) i lengde, men har planer om å utvide kapasitet til 50 meters yachter (164ft). Selskapet eksporterer verden over, og sysselsetter rundt 2300 personer.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen