Søk i arkivet

Båtmesse på sørlandsk vis

Sola skinner for Sørlandets båtmesse. Men skynd deg, søndag skyer det over i Arendal. Vi har tatt en sniktitt. Se stor bildespesial!

Sørlandets båtmesse åpner lørdag og holder oppe til og med mandag. I dag, fredag var det fortsatt noe glissent , men Pollen var i ferd med å fylle seg opp med skinnende nye båter.

Dette er en båtmesse med lang tradisjon, og når messa åpner lørdag kan det feires 30-årsjubileum, men allerede i dag snikåpnes jubileumsfeiringen på Sam Eydes plass med Jahn Teigen-konsert.

Lørdag klokken ti åpnes portene til messeområdet for publikum, og det skal bli en offisiell åpning  klokken 12 på flytesenen. Båtmessa har i år 71 utstillere, som inkluderer utstyrsleverandører, offentlige etater og finnansieringsløsninger.


Også lørdag er det spådd fint vær, men litt mer skyet enn fredagen. Fredag ettermiddag vil det ifølge Yr begynne å skye over - og mandag, messas siste åpningsdag er det spådd noe regn.

Blant høydepunktene i Pollen i år er den nye 37-foteren til Marex, men også Viknes sin nye flybridge gjør seg godt under sola. Ellers er det bra med sommerbåter fra mange leverandører.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen