Søk i arkivet

Kreative Skager med bysse i motorkassen

Egentlig skulle det være nesten umulig å finne på nye versjoner over temaet «22-fots snekke», men Skager har klart det. 660 kan nå leveres med «kjøkkenøy»!

Den lille Langesund-fabrikkens eneste båt er en bredbuket deplasementbåt, der de klassiske snekkelinjene er forsiktig modernisert. Modellen er dermed uten de virkelig store fartsambisjonene, men har ifølge både presse og kunder desto bedre sjøegenskaper og driftsøkonomi. 
 
«Clouet» er at modellen kan varieres i det uendelige, noe som ikke minst vises på fabrikkens eksemplariske web-sider: Der kan kundene selv pusle samme sin drømmebåt. Åpen, lukket, halvåpen, med og uten kalesje - der er bare å klikke på skjermen.
 
Men ennå har ikke websiden fått med seg årets ferske utstyrsnyheter fra Skager: Targabøyle, badeplattform og en ny toalettløsning er greie, om ikke spesielt spennende nyheter - men Sagers nye bysse i motorkassen er en virkelig fiks løsning. For under bordplaten har Skager-folkene fått plass til vask og kokebluss og det er også rom for en kjøleboks - eller lager for bestikk og servise.
 
Bysser har også tidligere vært utformet som «kjøkkenøyer», men løsningen fabrikken har valgt på 660 er likevel verd en skål - ikke minst siden den lille båten faktisk har genuint god plass rundt motorkassen. 
 
Offensive Skager var representert på Boot 2010 i Düsseldforf den siste uken i januar, bevæpnet med en godt utsyrt 660 og en rykende fersk og svært positiv test av 660 fra det tyske båtbladet Skipper. Og - Skipper-tittelen «Nordisches Volksboot» sier vel det meste om 22-foteren fra Langesund.  
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen