Søk i arkivet

Satser i Sverige

Fische Marine bygger nå en egen salgsorganisasjon i Sverige for Evinrude. Hovedkontoret ligger i Malmø.

Fischa marine har generalagenturet for Evinrude i Norge, Sverige og Finland. Nå satser de på en egen salgsorganisasjon med base i Malmø. Foreløpig er det ansatt to personer med ansvar for å bygge opp den svenske delen av konsernet. Begge har lang erfaring, og var tidligere ansatt hos konkurrenten Honda.
    -Vi er ydmyke overfor det svenske markedet og ønsker å vokse sakte fra grunnen av, sier markedssjef Pål Bustad i Fische til Sweboat.
Sverigesatsingen ble presentert på et større forhandlermøte i Strømstad i september. Evinrude har en sterk posisjon i stormotormarkedet her hjemme.         Hver fjerde solgte motor over 150 hk var en Evinrude i 2007. I Sverige har Evinrude ikke hatt den statusen, og det selges også flere mindre utenbordsmotorer i Sverige enn i Norge. I og med at Evinrude nå også kan tilby mindre motorer, øker også sjansene for å lykkes i Sverige, mener Bustad.    
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen