Søk i arkivet

Klassisk loppemarked

Klassisk Treseiler Klubb arrangerer loppemarked på Blommenholm.

FOTO: Har du en klassisk treseiler er loppemarkedet kanskje noe for deg? (arkivfoto)

Klassisk Treseiler Klubb, KTK, arrangerer også i år et loppemarked for gammelbåt-interesserte  kjøpere og selgere.  Det skjer 18. oktober. på Blommenholm.

Er du på jakt etter sjeldne saker til båten din – seil eller motor, ny eller gammel? Eller har du noen gamle vinsjer liggende? Beslag eller blokker?  Seil eller andre godsaker du ikke lenger har brukt for? Sjekk i garasjen, på loftet , i kjelleren eller i båten. 

Lørdag 18 oktober  mellom klokken 1200-1500 arrangeres det på Blommenholm Båtforening igjen klassisk loppemarked, i lunden foran den brune brakka med rød dør, der Seilforeningen holder til.

Alt mulig til båten  kan omsettes, byttes, kjøpes eller gis bort, så ikke nøl med å ta en ekstra kikk i skap og kroker og ta med objektene til høstens hyggeligste lørdag! KTK stiller med gratis kaffe og vafler!

Har du utstyr du ønsker å selge? Da kan du legge utstyret ut for salg gratis på Seilas' båtmarkedet her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen