Søk i arkivet

Walker Bay med ny RIB

Walker Bay lanserte i går sine to nye RIB-modeller, Generation 390 og 430 under Annapolis-messa.


De nye Generation-modellene går inn i rekken av middels store RIBer og skal ha meget gode kjøregeneskaper samtidig som de er utstyrt med flere luskeriøse detaljer.

– Det er som å kjøre en rommelig sportbil, du får det beste av kjøreegenskaper og prestasjon uten å komprimessere med den esktre luksusen som gjør den behaglieg å kjøre, sier  Paolo Rista, som har tegnet Walker Bays RIB-serie.

Det er lagt spesiell vekt på utforming av skrog og aerodynamikk, noe som gjør båten bedre enn sine konkurrenter når det gjelder kjøring og håndtering i høy fart. Glassfiberskroget er dypt V-formet, som sørget for at RIBen glir  stødig gjennom vannet.

Førersetet er plassert i hekken og har høye kanter på sidene, noe som gir ekstra støtte i bråe svinger.

Generation 390 er 3, 9 m lang, kan ta syv personer og har utsalgspirs i USA på 16 500 USD . Generation 430 er 4,3  meter lang, tar åtte personer og koster 17 500 USD.

Ler mer om Walker Bay her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen