Søk i arkivet

Luksus lettbåt

RIBSENTERET satser på vannjet i miniklassen. Dette går styggfort og er beregnet på å passe inn i ”garagen” på større båter.

Det er Christian Magelsen i RIBSENTERET som mener markedet nå er lar for en mindre RIB med sprengkraft. For her kommer det til å gå styggfort til og fra landhandleren, eller som båt for vannsportfrelste. Med 142 hestekrefter til å skyve en lett båt på 320 cm, sier det seg selv at her må det kjøres med innsiden av hodet. Magelsen sier han stadig får forespørsler etter denne type båt fordi mange har sett dem i utlandet eller lest om dem i utenlandske blader.
-Det geniale med denne båten er at man raskt kan slippe ut luften for å få plass i ”garasjen” bak på en større familiebåt. Båten har også en innebygd pumpe som gjør at båten blir bruksklar på noen minutter straks den er ute av skjulestedet, sier Magelsen.
Dette blir ikke noe billig leketøy. Prisen er ikke helt klar, men et sted mellom 200- og 250 000 må du betale for herligheten.   

Lengde                                   320 cm
Fredde                                    192 cm
Antall personer                       4
(HK/KW)                               142/104
CE                                          C
Tubediameter                         45 cm
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen