Søk i arkivet

Stiller ut Windy 52

Jørgen Haga i Aaby Marine gleder seg til å vise frem Windys nye modeller på helgens utstilling i Leangbukta.

–    Windy satser mer på store båter, og vi klarer ikke å levere nok av disse, sier en fornøyd daglig leder Jørgen Haga (bildet) i Aaby Marine. Han forhandler Windy fra svenskegrensen til  Kragerø-området, og omsetter i år for nær 100 millioner kroner. 2006-regnskapene viser en omsetning på 78 millioner kroner, som var en vekst på 30 prosent fra året før.

Aaby Marine er blant båtforhandlerne som åpner dørene for publikum førstkommende helg.  Leangbukta Maritime Senter er nordens største samlingsplass for båtbransjen, med langt over 7000 kvadratmeter ustillingshaller. Lørdag 3. november og søndag 4. november stiller forhandlerne ut sine båter.

Du finner både motorbåter og seilbåter i Leangbukta. Nedenfor ser du firmaene som holder til landets største maritime senter, ifølge senterets egen hjemmside:

Fjord Boats
Lunde Båt Motor
Marex
Nidelv
Rib-Senteret
Windy
Yamaha Båtsenter
Frydenbø Båtsenter
Lange Maritime
Lunde Båt Seil
Morberg Båt
With Marine
Lunde Båt Skole
Lunde Båt Charter
Lange Maritime
AB Marine Service
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen