Nordic Ocean Craft 320 High Tech

Snill, og litt vill

Nordic Oceancraft har tatt frem en meget prisgunstig og særdeles heftig skjærgårdscruiser. Særlig falt vi for førerplassen. Veldig utypisk norsk.

Publisert Sist oppdatert

Nordic Oceancraft 320 High Tech er blitt en perle av en båt. Den er lastet med mange smarte løsninger, og idéskaperen til båten, Erik Øie, har lagt ned mange timer på å få til dette. Prisen begynner på under 849.000,-, noe som overrasker når du ser hvor mye båt du her får for pengene.

Instrumentpanelet og førerposisjonen er det du husker fra besøket om bord i denne båten. HEFTIG! Men det er så mye mer når du først begynner å studere båten nærmere. Toalettrommet har fått plass inne i konsollet som heises hydraulisk når man må på do. Sittegruppen i forkant av konsollet gir god plass til hele familien. Det gjør ikke sovekabinen, her må man begrense seg til et minimum av personer. Det er mange detaljer som er verdt å nevne. I trappen opp til fordekket er det små isbokser i syrefast, som kan dreneres. På styrbordsiden av konsollet er det vask og et lite kjøleskap. Motorrommet var imponerende ryddig og alle komponenter var lett å komme til. Det er gode lukeløsninger for alle andre installasjoner som vanntank og drivstofftank.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER