Søk i arkivet

Dra til Sjøs i gang

Dra til Sjøs 2007 i Bergen er i gang. Se bilder og videoklipp fra messestart.

For 13. gang arrangeres Dra til Sjøs. Båtmessa åpner i år med mer plass enn noen sinne, og stiller i år med 8300 kvadratmeter med båt og utstyr. Her kan du se flere nye båter i Norge, og til og med rykende ferske nyheter, som avdukning av ny Skorgenes, Askeladdens nye C6, og du kan gå om bord i en Azimut og mange andre lekre båter og du kan se på masse båtutstyr. Det skal i det hele tatt ikke være noe problem å bruke noen timer på båtbegivenheter.
– Vi innvier i år den nye «Platehallen», sier Jan Anders Søyland. Navnet «Platehallen» har det fått etter at den en gang var skipsindustri der fritidsbåtene i dag stilles ut. Og båtene er mange.
– Vi har 250 båter innendørs og 40 båter på vannet, fortsetter Søyland. Han har tro på at det blir rundt 16.000 besøkende i år, og håper på skikkelig messevær.
– Det perfekte er hvis det er litt overskyet, men ikke for mye vind, smiler han. Og skal vi tro væreprognosene får han ønsket sitt oppfylt. For å løse parkeringskaos er kulturinstitusjonen «Beffen» satt til disposisjon lørdag og søndag, for å skysse folk fra parkeringen til båtmessa på andre siden av vannet.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen