Sjøfiske

FAMILIEFISKE: Blant sommerens store opplevelser hører fiske til. Gjør du det riktig blir det gode minner for alle.
FISKEGLEDE: Stor fisk, liten fisker!
FORBEREDT: Skal du ha suksess på sjøen som voksenfisker eller som guide for små barn, er det bare å lære seg å bruke hekler, bommer og skaffe eget agn til tur. Ikke bare er det effektivt, men du så deilig det er å løfte en brosme eller en steinbit ...
ET KLASSISK FJORD ELLER FLYNDRETAKKEL SER STORT SETT SLIK UT: Bommen og søkket slepes nær bunn, og hindrer at de tre krokene festes i hverandre på nedsleppet. Små kroker og mindre agnbiter er oftest hemmeligheten for artsmangfold og glede i båten.
EN VINNER: Gummifisk har vært på markedet i åresvis, men det har ikke blitt allemannseie ennå. Skal barna pilke fra båten på grunt vann eller kaste, er dette en av de beste og mest problemfrie alternativene. Kroken går oppover, og festes sjeldent i ...
KLART FOR OPPLEVELSER: En klassisk krabbefiskesett til barn, en strandhåv og en toppknytt stang med dupp og ferdig sett med dupp, snøre og krok.
AGN: Et lite knippe agn til en dag på sjøen. Skrell rekene og bruk halve kroppen, og skjer filetene slik du ser på bildet. Festes på kroken slik at krokspissen er fri til å feste seg i fisken.
FANGST: Agnfiske med lette fjord- og flyndretakkel er og blir vinneren på de fleste turer! Her håver en sommerglad gutt en flyndre tatt på 20meters dyp med 200g søkke og en rekehale som agn.
SE FISKEN: Det ekkolodd er hjertet i båten og viser oss hva som er under oss. Dette Garmin GPSMAP 820XS loddet med side skanning, er avansert – men du så mye moro man har av å kikke på fjell, kabler og vrak som man kjører over. Det viktigste ...
UTSTYR: Et utvalg produkter som gjør en fisketur mer spennende og variert for barn, og får dem til å hele tiden ha noe å holde på med.

Fiskesuksess for hele familien

Båtfiske er en av sommerlivets flotteste opplevelser, som trigger urinstinktet og gleden hos de fleste som får det til. Mang en forelder har prøvd å få familien med på notene uten hell. Gjør du det riktig kan det bli mange hyggeturer i kjølvannet av en godt planlagt fisketur.

Den varme årstiden er kort, og båtlivets gleder og fisking burde være en av aktivitetene. Drømmen om at hele familien drar på fisketur og høster av havets delikatesser, har for mange kun blitt en drøm. Kanskje står minnene fra tidligere års fiaskoer i veien for å prøve igjen. Men det finnes håp for alle, så lenge man spiller på lag med ønskene og behovene til dem som skal fiske.

Voksenfiske og fiske med barn

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER