Westline 360 Sport

STØDIG: Westline har gjort mye riktig med undervannsskroget. Båten er god i sjøgang, uansett hvor bølgene kommer fra, men tross den dype v-bunnen er 360 både lettplanende og relativt rimelig i drift.
SALONG: Innbydende buesofa under fri luft. Kalesjen er her demontert, men Båtliv har sett båten med kalesje. Den byr på god ståhøyde og mye plass.
GJENNOMTENKT: Førerplassen har tiltratt, vippbar plotter og et dashbord som gir minimalt med reflekser i vinduene.
KOMFORT: Senterlugaren har litt knepen takhøyde, men er ellers svært innbydende. Køyene er faste og kan utstyres med ileggsbrett. I forkant av lugaren er det god skapplass (ikke vist på bildet).
TRANG: Inngangen til den enkle sidelugaren er trang. Men lugaren er nå der, enten for barn, for smidige gjester eller som stuveplass.
GIGANTPLATTFORM: Akterdekket og badeplattformen er en drøm for vannloppene, her er meget god plass og lett å ta seg frem. Ankerkjettingen og badestigen skal monteres skjult for ettertiden.

Tar opp kampen mot gigantene

Tidligere er det kun solgt en håndfull Westline-båter i Norge. Det kan fort forandre seg når den svenske familiebedriften kommer tilbake på det norske markedet med en forlenget sportsutgave av velprøvde 340 som ny toppmodell.

Publisert Sist oppdatert

Bakgrunnen for at Westline igjen blir et aktuelt merke, er at Nye Norsk Båtsenter i høst overtok som skandinavisk forhandler av Trollhättan-båtene. Og kun noen få timer etter at avtalen ble underskrevet, var et eksemplar av Westlines nye, åpne 360-utgave på vei til høstmessen i Bergen. Der vakte nykomlingen interesse, ikke minst ettersom den svenske småskalaprodusenten utfordrer de kontinentale kjempene på pris. Selv om Westline 360 Sport har et godt utstyrsnivå og generelt virker påkostet, er ikke prisen så radikalt mye høyere enn for Bavaria Sport 360, en båt det er naturlig å sammenligne nykomlingen med. Westline 360 leveres også som hardtop uten fast bakvegg.

Kjøremaskinen

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER