Søk i arkivet

 Magasin+-appen gir lettvint navigering mellom et stort utvalg blader.
Magasin+-appen gir lettvint navigering mellom et stort utvalg blader.

Omfattende magasinsamarbeid med Aftenposten

Båtliv, Seilas, Seilmagasinet er tre av bladene som nå innleder et tett samarbeid med Aftenposten om nettbasert publikasjon via appen Magasin+.

Totalt inngår dermed 20 magasiner i Magasin+ og flere skal legges til.
 
Aftenposten, som selv har en stor magasinportefølge, lanserte Magasin+-appen tidligere i år. Magasin+ gir ikke kun abonnentene tilgang til siste utgave, her er også tidligere utgivelser inkludert. Ifølge avisen er allerede 2500 magasiner tilgjengelige i abonnementet og tallet vokser raskt.
 
Ved siden av de tre søsterbladene fra Norsk Maritimt Forlag blir forlagets tradisjonsrike årbok Båtguiden tilgjengelig i Magasin+, mens forlaget Fri Flyt legger inn bladene UTE, Klatring, Terrengsykkel, Landevei, Fri Flyt og Playboard.  Aftenposten selv supplerer med Aftenposten Innsikt, Bake, Aftenposten Historie, Hyttemagasinet, Aftenposten Oppvekst, Mat fra Norge, Aftenposten Junior og Aftenposten K, A-magasinet og Mamma.
 
Felles for alle bladene som tas inn under Magasin+-paraplyen er sterke merkenavn og renommé for høy kvalitet.
 
– I samarbeid med Magasin+ når vi frem til nye lesere gjennom Aftenpostens sterke markedsposisjon. Vår rolle er å formidle historiene fra båtlivet, og inspirere og informere folk til et godt båtliv. Gjennom samarbeidet vi allerede har med VG, og det nye magasinsamarbeidet med Aftenposten og Magasin+ sørger vi for å nå ut til stadig flere mennesker med historiene fra båtlivet. Snart lanserer vi også nye nettsider med svært mye godt og nyttig lesestoff for alle båtinteresserte, sier ansvarlig utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen