7 gode bruktbåtkjøp

I dag kan du gjøre veldig gode kjøp på bruktbåtmarkedet, men bransjen melder om at det nå er press på båter under en halv million kroner.

Publisert Sist oppdatert

Vi har sammenlignet prisene på syv båter som vi har testet i Båtliv. Vi har sett på hva de kostet nye, prisen i 2011 og prisen i dag (2015). Det er ingen tvil om at du kan gjøre svært gode bruktbåtkjøp i dag.

Tiden da man kunne selge bruktbåten for nesten samme pris som den ble kjøpt for ny, er definitivt forbi. Vi har tatt for oss syv tidligere tester, og sett på båter som har gjort det bra og blitt anbefalt som gode kjøp. Flere av båtene er nærmest blitt halvert i pris de siste åtte årene. Vi har her konsentrert oss om daycruisere. Det er anvendelige båter for familieturer, med mulighet for enkel overnatting eller et lite krypinn for de minste som gjør båtturen til en lek under overfarten. For dagsturer er kabinen også fin å ha til å stue bort det meste du ønsker ha med på en dagstur, som vannleker, grill, sykler og hva det måtte være som trenger plass.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER