Populære nyheter

Formo Marine får god respons på nyhetene Sealine 330 Sport og 330 Coupe.

Publisert Sist oppdatert

Paal Jensen hos Formo Marine er svært fornøyd med responsen på de nye 33-foterne han har stilt ut på Båter i sjøen sist helg.

Når Båtliv er om bord i båtene mandag formiddag er det et ektepar som inspiserer Sport-utgaven med tanke på kjøp, og også om bord i kupé-båten kommer det et par for å ta båten i nærmere øyesyn.

Sealine 330 Sport og 330 Coupe har samme skrog, men ulike løsninger. Sportsbåten har en stor og åpen salong og utegrill, mens kupébåten har lukket bakvegg. Begge har to kabiner. Jensen mener at sportsbåten appellerer til yngre båtkjøpere, mens kupébåten henvender seg til en litt mer voksen målgruppe.

Plass

–    Vi får et par om bord senere som vurderer å kjøpe kupé for å bo i båten, sier Jensen. Båten har to kabiner og bad under dekk, og en stor og lys salong med bysse motsatt. Det er mye skapplass i båten. Sitteplass ute på akterdekket gir mulighet til å nyte det fine været.

Båtene bygget nå i Greifswald i Tyskland etter at Hanse kjøpte Sealine for et par år siden. Hanse har også tidligere kjøpt norske Fjord, og satser på motorbåter i tillegg til seilbåter. I likhet med Bavaria og Beneteau bygges båtene industrielt basert på moduler, og dette gir gode priser for kjøperne.

Sealine 330 Sport begynner på priser fra 1,6 millioner kroner, mens 330 Coupe har startpris på 1,8 millioner kroner med singel Volvo Penta D6 på 330 hestekrefter.

Båtliv har pøvekjørt Sealine 330 Coupe, og du kan lese omtalen i neste utgave av bladet.