Søk i arkivet

Stor flytende båtmesse med overdådig luksus

Europas største flytende båtmesse byr på alt fra overdådig luksus til mer folkelige båter. Se film og bildespesial!

Se video

Cannes Yachting Festival 2015 arrangeres i disse dager og fram til og med søndag 13. september. Dette er en båtmesse som har det aller meste med mer enn 500 utstilte båter, både flytende og på land.

Båtmessen arrangeres for 38. gang. Her er det båter i alle størrelser. Den største er 46 meter lang. Det var i forkant av festivalen påmeld 85 verdenspremierer. I tillegg er det 25 premierer for Europa. Været frem til helgen har vært sol og varme dager, men til helgen ventes det mer regn, spesielt søndag. Tar du turen er det mye og se, og det er mye eksklusivt. Enkelte av de større yachtene slipper man ikke engang inn i da de er privateid og kun seriøse kjøpere slipper til. Båtliv har i år konsentrert seg mer om noe mer jordnære alternativer båtalternativer, men vi kommer også med prøvekjøringer av Otam som er en hurtiggående yacht på 80 fot som går i 50 knop.

Vi har også fått anledning til å prøvekjøre Azimut Magellano 66 som vi kommer tilbake til. Av båter som er snillere for lommeboken har vi også prøvekjørt finske Axopar 28 som er nominert til European Powerboat of the Year. Vi har også vært om bord i Galeon 50 Fly som også er nominert. Dette er en båt som skiller seg ut i mengden med flere innovative løsninger som har imponert så mange at den polske fabrikken ikke klarer å bygge nok båter.

 
Cannes Yachting Festival 2016 by night

Luksusbåter lager lysshow i vannet på Cannes Yachting Festival 2015 som holder i gang fram til søndag.Les mer om Cannes Yachtingfestival, og se bildespesial fra dagtid: http://goo.gl/OhFsTM

Posted by Båtliv on 11. september 2015


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen