Søk i arkivet

 Norboat-sjef Leif Bergaas melder om fornøyde utstillere
Norboat-sjef Leif Bergaas melder om fornøyde utstillere
 Aker Brygge danner en fin ramme rundt messen
Aker Brygge danner en fin ramme rundt messen
 260 utstillere var på plass på Båter i sjøen
260 utstillere var på plass på Båter i sjøen

Båter i sjøen12.152 på båtmesse

Besøket på Båter i sjøen endte omtrent som i fjor.

Totalt besøkte 12.152 personer messen fra åpningen torsdag til Båter i sjøen stengte søndag kveld.

–    Takket være godt vær to av dagene, som ga god økning i besøket disse dagene, ble totalen for årets messe samlet sett bra, skriver Norboat i en pressemelding.

Besøkstallet var litt ned fra fjorårets 12.690, som igjen var ned fra 14.438 i 2013. Norboat hevder at messen høster lovord fra både utstillere og besøkende fra inn- og utland som opplever årets Båter i Sjøen.

Trender

Daycruisere og skjærgårdsjeepe med påhengsmotorer er fremdeles det som selger best i Norge. Vannscootere har fremdeles en stor salgsvekst grunnet fjerning av HK avgift i fjor som ga prisreduksjon på 25 – 30 prosent. Gledelig er det også å registrere at på denne messen har også større båter både seil- og motorbåter fått en salgsvekst.

På utstyrssiden er det kartplottere med stadig større skjermer og touch funksjon som er siste nytt. Salget av flyteplagg og redningsvest har også hatt en stor økning etter at påbud om bruk av flyteplagg i fritidsbåt under åtte meter ble innført, skriver Norboat i pressemeldingen.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen