Askeladden C61 Cruiser
Capelli 20,5

To nye daycruisere

Erling Sande stiller ut to nye daycruisere på Båter i sjøen.

Publisert Sist oppdatert

Daycruisere er blitt svært populære igjen de siste årene. Erling Sande A/S er en av de store importørene av denne typen båter i Norge, og stiller ut flere nyheter på Båter i sjøen.

 

Vi har tatt en titt om bord i nye Askeladden C61 Cruiser og  Capelli 20,5. Dette er to forskjellige båter i omtrent samme størrelse.

Les også: Ny daycruiser fra Askeladden

 

Askeladden C61 Cruiser er en daycruiser med overnattingsmulighet for to, samt toalett under fordekket. Capelli 20,5 er en åpen walk around med stor sittegruppe forut, som også kan omgjøres til solseng.

 

Askeladden koster fra 430.000 kroner med 150 hk Suzuki, mens Capelli koster 336.000 kroner med 140 hk Suzuki. Toppfarten for begge båter ligger på 37 knop, og drivstofforbruket under en liter pr. nautisk mil, opplyser salgs- og markedssjef Stein Harald Jørgensen i Erling Sande AS.

Begge båtene egner seg godt til dagsturer og vannleker, men Askeladden kan også benyttes til overnatting. Askeladden har også en stor kalesje over salongen, som gjør at man kan sitte rundt bordet og spise selv om det regner. Salongen kan  omgjøres til solseng på solrike dager.