Søk i arkivet

Foto:
 Kjøleelementet er kompakt, og plasseres under dekk.
Kjøleelementet er kompakt, og plasseres under dekk.

Koppholder med kjøling

Dometic har lansert produktet du kanskje ikke hadde tenkt du hadde behov for.

Kald drikke er deilig på varme sommerdager. Koppholder er også praktisk. Dometic Eskimo Cup inneholder en kjølelement som kjøler ned drikken, og til og med LED-lys.

Koppholderen har standard størrelse, ideell for bok med brus eller øl. Enheten kan erstatte koppholderen du alt har i båten. Enheten avgir varme som må ventileres vekk. Det er også en dreneringsslage som må passe.

Koppholderen går på 12 volt, og drar 3,1 amp. Den innholder mekanisme som gjør at den stopper om spenningen faller. Produsenten anbefaler å montere den på egen forbruksbatteri.

Lite effektiv
Eskimo Cup er en kul greie, men en lite effektiv måte å få kald brus på. Den bruker Peltier kjøleelement, og ikke en kompressor som er vanlig i kjøleskap. Eskimo Cup passer best for skipperen, mens motoren går. Å holde familien med kalde brus en sommerdag på skjæret vil få batteriet flatt rimelig raskt.

Dometic Eskimo Cup ble vist på båtutstilling i Danmark. Der koster den 1349 danske kroner.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen