Nordkapp Enduro 605

PERFEKT FOR SKJÆRGÅRDEN: Nordkapp 605 Enduro er ypperlig for norsk skjærgårdsliv, ikke minst om du også liker å ha litt fart.
LEKEN: Båten førte oss trygt gjennom svingene.
BUTT: Det kortere nesepartiet gir også større muligheter når man skal hoppe i land.
SMART: Fenderne vippes ut, og du er spart for masse jobb før tillegging.
NORDKAPP ENDURO 605
RYDDIG: Instrumentpanelet er oversiktlig med passe stor kartplotter.
KOMFORT I HØYSETET: Setene er behagelige, og man sitter lunt bak vindskjermen.
GOD PLASS: Mens det er plass til fire-fem bak vindskjermen er det plass til enda flere foran.
NORDKAPP ENDURO 605

Tilnærmet perfekt

Nordkapp 605 Enduro erstatter dristig nok produsentens største salgssuksess. Mye tyder på at Nordkapp her har en ny vinner.

Publisert Sist oppdatert

Første gang vi så Nordkapp Enduro 605, var under lanseringen i Göteborg i januar. Vi merket oss at det er hentet mange løsninger fra fjorårets lansering, Nordkapp Enduro 550. Dette er løsninger vi fremhevet i vår prøvekjøring, og som vi har tro på at mange vil sette pris på i de kommende Nordkapp-båtene. Espen Thorup, som designer Nordkapp-båtene, understreker at Enduro 605 er en helt ny båt. Den erstatter Enduro 600, som er Nordkapps største suksess. Siden produksjon av Nordkapp Enduro 600 startet i 2001 er det produsert og solgt så mange som 600 av denne modellen. Men nå er det slutt. Nordkapp 605 Enduro tar over. Det er jo ganske dristig. Vi spør Nordkappeier Ronny Antonsen om han regner med å komme opp i samme kvantum med Nordkapp 605 Enduro.

– Ja, vi håper på det. Selv om det er ny design og nye løsninger blir den ikke mer enn 10.000 – 15.000 kroner dyrere. Denne er mer innholdsrik og med flere detaljer enn Enduro 600 hadde, sier Ronny Antonsen, som er med under vår prøvekjøring. Han forteller at det i år blir produsert 33 båter, men at produksjonen tar seg opp neste år.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER