Søk i arkivet

Fant igjen båt - uten motor

Natt til 17. mai ble båt, henger og motor stjålet i Trondheim. Båten ble funnet igjen igår, midt i en åker, men uten motor. 

For Gustav Johnsen, som nettopp hadde kjøpt båten til sønnen, men ennå ikke rukket å forsikre den blir tapet av motoren en sur start på båtlivet. Han hadde kjøpt en Rana 17 med 55 hestekrefters Yamaha påhengsmotor til sønnen sin. Båt og henger ble parkert ved garasjene i Kolstadflata, og fartøyet skulle sjøsettes i pinsehelga. Men om formiddagen 17. mai oppdaget Johnsen at frbåt og henger var kjørt bort.

- Tyvene har trolig vært ute etter motorene som raskt kan omsettes. Båten ble funnet ute på en åker ved Sjetlein, der har tyvene hatt arbeidsro til å skjære av motoren, sier Knutsen som naturligvis var forbannet etter tyveriet.


Les artikkelen i Adresseavisen her
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen