Dette er en Bavaria

Bavaria Sport 300 er i Norge allerede til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria har nylig sluppet nyheten om deres nye Bavaria Sport 300. Daglig leder Lars-Erik Solvang hos Bavaria Motorbåt Norge AS forteller at denne båten er tilpasset nordiske ønsker.

– Modellen har fokus på mange sitteplasser i fartsetningen. I tillegg har den stor salong akter. Vi har stor tro på denne løsningen som har vært etterspurt av våre kunder i mange år, sier Solvang i en pressemelding.

Han regner med at en godt velutstyrt utgave vil komme på cirka 1,4 millioner kroner.

– Og det er slik nordmenn vil ha dem, sier Solvang. Men startprisen er på 1.089.000 kroner med dieselmotor. Solvang forteller at første båt kommer til Leangbukta i slutten av mai.

Det har vært rikelig med lanseringer den siste tiden fra Bavaria, og Sport 300 er den minste. I vinter lanserte Bavaria Sport 450, bare kort tid etter lanseringen av Sport 360 og Sport 400.

Solvang forteller at Bavaria Sport 300 kan leveres både med og uten targabøyle, men at han har tro på at det blir solgt flest båter med targabøyle i Norge. Targabøylen gir også forenklet kalesjehåndtering.

Bavaria Sport 300 har i tillegg til salongen akter et pantry på styrbord side, bak førerstilen. Under dekk skal det også være god plass, med en rommelig salong foran som kan gjøres om til soveplass for to. Her er det også en bysse. På styrbord side er et bad med toalett og dusj. I tillegg er det en stor dobbellugar som strekker seg under cockpiten.