Fin båt for fiske

QuickSilver 905 Pilothouse er båten for deg som liker å kombinere fiske med komfort.

Publisert Sist oppdatert

Har du ca en million kroner i budsjett til fiskebåt kan QuickSilver 905 Pilothouse være verdt en titt.

Her får du en bobåt med mye plass både til fiske og overnatting. Bak på hekken på den utstilte båten henger det to Mercury-motorer på 250 hk hver seg. Her tar man åpenbart ikke sjansen på å komme sist til fiskefeltet.

– Den er designet for å dekke behovet til dem som både vil ha en praktisk fiskebåt og en båt med komfortable turegenskaper. Båten er konstruert og bygd for å kunne takle dårlig vær, kuling og fire meter høye bølger (konstruksjonskategori B), heter det i brosyren for båten. Ifølge produsenten er det plass til ti personer om bord, og soveplass til seks.

Båten hadde verdenspremiere på Sjøen for alle sist uke.

Ståhøyde

Akterdekket er stort med fiskekummer og stangholdere. Det er utvendig styreposisjon på styrbord side av styrehuset. Inne har du en liten salong på babord side og bysse med kjøleskap på styrbord side.

Førerplassen er elegant og det er utgangsdør fra førerplassen på styrbord side. Dollbordet gir god plass til passasje frem til fordekket, der også er en liten sitteplass.

Det er god ståhøyde under dekk, også på toalettet. Forut er det en bred dobbeltkøye, og det er også en dobbeltkøye under salongen. En av messepublikummerne som inspiserer båten sammen med Båtliv, bemerker at det er en litt uelegant silikonlist rundt en luke, men alt i alt fremstår QuickSilver 905 Pilothouse som en fiskebåt i luksusklassen.

Fullt utstyr med doble motorer og radar slik båten er utstilt koster den 1,2 millioner kroner, men båten fås fra 760.700 kroner med singel Mercury Verado på 225 hestekrefter.

Quicksilver bygges av Brunswick, som er verdens største aktør innen fritidsbåtmarkedet, og forhandles over hele landet av en rekke lokale forhandlere.