Saga bygger båtene sine i Norge
May Len Stensaker viser fram Bavaria seilbåter
Espen og Thomas Aalrud gleder seg til storbåtmesse
Lars Erik Solvang hilser velkommen til Bavaria Motorbåter

Gleder seg til messe

Båtfolket i Leangbukta gleder seg til storbåtmesse fra neste lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Arkivfoto Båtliv

–    Sola skinner, det er vårstemning i lufta, og vi gleder oss nå til å vise fram alle de fine båtene i hallene her i Leangbukta, sier Thomas Aalrud, som er markedsansvarlig for senterforeningen i Leangbukta.

Du finner mange av Norges mest populære båtmerker på utstilling neste helg: Saga, Bavaria, Beneteau, Marex, Windy, Dufour, Nimbus, SeaRay, Paragon og Quicksilver for å nevne de mest profilerte.

Leangbukta i Asker har Nordens største samling av maritim virksomhet for fritidsmarkedet. Senteret består av en rekke bygninger på til sammen 7500 kvadratmeter gulvareal. Her er det utstilt båter fra 15 ulike fabrikanter, fra 20 til over 40 fot. Aaby Marine fikk i fjor agenturet på de franske Beneteau motorbåtene samt svenske Nimbus.

På senteret finner du seks ulike selskaper som tilbyr både seil- og motorbåter i ulike prisklasser og størrelser. Messas største båt er en Trawler på 46-fot av typen Clipper, og den ligger på vannet. Innendørs har Lunde Båt, Bavaria Motorbåt, Aaby Marine og Giramar båter på over 40 fot utstilt.

De fleste av utstillerne viser frem sine viktigste nyheter på Sjøen for Alle på Lillestrøm, som går parallelt med utstillingen i Leangbukta, men det store utvalget av båter finner du altså i Leangbukta.