Anytec med facelift

Anytecs SP-modeller og to kabin-båter får ny konsoll og bedre funksjonalitet.

Publisert Sist oppdatert

Det er SP-modellene til svenske Anytec som får endringer. Det er da snakk om ny konsoll og praktiske løsninger. Anytec 622 SP og Anytec 750 SP får en kraftigere targa. Anytec 622 SP ble prøvekjørt i Båtliv nummer 9 i 2004.

Les testen på nettbrett eller smarttelefon

Plassen foran konsollen får også en ny layout, med flere alternativer om det gjelder sitteplasser og solseng. I en pressemelding skriver produsenten at båtene som får endringer også får bedre stoler som skal gi bedre kjørekomfort. De aktuelle båtene får også nye linjer som nærmest kan minne om stealth-båter.

– Det var på tide å gi våre SP-modeller ekstra kjærlighet til årets båtsesong, sier markedssjef Magnus Larssson i Anytec Sverige.

Båter med den nye designen blir å se på båtmessen i Gøteborg som åpner til helgen.

To kabin-båter får også endringer. Det er Anytec 747 CAB og Anytec 868 CAB som får endringer med eksteriøret.  Sidevinduene får ny desing og en funksjon for å skape sirkulasjon i styrhuset - noe som skal komme godt med varme sommerdager. Også disse båtene fpr nye stoler for bedre kjørekomfort. Også disse båtene blir å se på hjemmebane, på båtmessen i Göteborg.