Boot

Nyhet fra OceanMaster
Lite toalett
Kabin under fordekket
Velegnet for bading
Førerplassen
Sosial salong
Stor norsk stand

Ny daycruiser på vei

Ocean Master har en av de største norske standene på Boot, og en ny daycruiser er på vei til Norge.

Publisert Sist oppdatert

Boot, Düsseldorf

 

OceanMaster 680 DC er en ny daycruiser med verdenspremiere på Boot. Den utstilte båten har tatt en omvei om Düsseldorf til Norge, hvor Fritids Senteret forhandler båten.

 

Knut Haneborg i Fritids Senteret har vært en pådriver for utviklingen av OceanMaster, som er i ferd med å bli en internasjonal suksess.

 

Norsk

OceanMaster har en stor stand på Boot, og over standen henger norske flagg. Dette er en av de to største norske standene på Boot, selv om det ikke er noen nordmenn på standen. Derimot møter vi Vice President Antoon Meijers i Admiral Boats, som bygger OceanMaster i Polen.

 

Meijers er nederlender, og han kan fortelle at han nå bygger en rekke norske båter. På produksjonslinjen i Polen står Hansvik og Dolmøy foruten OceanMaster, og fabrikken bygger over 100 båter i måneden.

 

150 hk

OceanMaster har slått godt an i Norge de siste ti årene, og Meijers mener den nye 680-modellen vil følge den gode tradisjonen. Dette er en elegant og sosial daycruiser til hyggelig  pris. På messen koster båten rundt 300.000 kroner (34.380 euro) med en Mercury 150 hestekrefter. Fullt utstyrt og levert i Norge vil prsien ligge på ca en halv million kroner, opplyser Haneborg. Utstyret omfatter da vanntoalett m/septikk, dusj, vask, kjøleskap, kok, navigasjon og full teak-pakke.

 

Båten har det du trenger for en hyggelig helgetur på fjorden, og du kan også dra på ferietur. Her er kokeapparat, kjøleskap og toalett. Under dekk er det kabin med to køyer og toalett. Men først og fremst er dette en daycruiser som er velegnet for badeliv og sosiale dager og kvelder på solrike dager.