Epoca med påhenger

Epoca Open premierevises allerede om en uke.

Publisert Sist oppdatert

Brødrene Hans og Lars Wiklund lanserte Epoca Sport og Coupé i 2011.

– Når jeg har designet båten, har jeg brukt erfaringen fra den tiden vi drev Nimbus. Vi har også brukt gamle kontakter som vi har fått god nytte av, sa Hans Wiklund til Båtliv da den første Epocaen ble prøvekjørt. Dette er en en kompromissløs dagsturbåt som nærmest gir en følelse av å kjøre bil på sjøen. Nå lanserer brødrene en ny båt på samme skrog, men denne gangen blir den helt åpen.

– Dette er en en sportslig og funksjonell dagsturbåt med plass for familie og venner, sier  Lars Wiklind. Båten lanseres på båtmessen i Gøteborg som åpner neste fredag. Wiklund forteller at han nå har testkjørt den nye båten.

– Vi kjørte den med en Mercury med 250 hestekrefter, og resultatet var veldig bra, røper Wiklund. Motoralternativene vil være fra 200 til 250 hestekrefter fra Mercury.

Som de andre modellene får også denne en rommelig toalettløsning med inngang foran på konsollen. Wiklund forteller også at det blir en midtmodul med nedfellbar sittebenk. Her blird et også et pantry. Akter blir det en stor langsgående benk, og helt akter blir det en stor badeplattform.

Lengde: 8,14 meter

Bredde: 2,86 meter

Vekt: 2150 kg

Drivstofftank: 200 liter

Maks personer: 8