Innvendig er Windy Camira 39 det samme.

Ommøblert Windy 39 Camira

I fjor ble Windy 39 Camira lansert på Boot Düsseldorf. I år er Windys største er en mer sosial versjon av samme båt.

Publisert Sist oppdatert

Boot/Düsseldorf:

Innvendig er den fortsatt helt lik fra fjoråret, Windy 39 Camira. Utvendig er det blitt en liten forskjell.

Liker man fjorårets layout kan man fortsatt få kjøpt den, men Windy ønsker å gi et alternativ for deres kunder, med en layout som er enda mer sosial, med plass til flere i cockpiten. Fjorårets modell hadde et rundt bord med tilpassede sitteplasser rundt som kan slås sammen. Nå har den fått en større, og for mange kanskje også en mer praktisk sittegruppe.

– Det er en helt ny windy-cockpit-layout som vi er veldig stolte av, sier Knut Heiberg-Andersen når vi treffer han på Windystanden.

Her kan du se hvordan Windy 39 Camira så ut da den ble lansert i fjor

Windy 39 Camira slik den ser ut etter nylanseringen i Düsseldorf.

Den første modellen av Windy 39 Camira har inngang begge sider. På den nye båten er det åpning inn til cockpiten på babord side. I tillegg har den nye båten fått en enda større solseng. Her er ryggstøtten på skinner slik at den kan flyttes helt akter eller helt foran på solsenga, slik at man kan velge hvilken vei man vil sitte eller ligge.

Dette er den klassiske Windy-cockpiten. Nå er det mer middelhavsbåt,men den henvender seg også til det norske markedet sier Knut Heiberg-Andersen.

Helt akter har det også skjedd en endring. Båten har fått hydraulusk badeplattform. Prisfjorskjellen mellom den nye og den gamle modellen er om lag 150.000 kroner, og den nyeste løsningen er den dyreste.