Boot er verdens største innendørs båtmesse
Draco 26 RS er nominert til Årets motorbåt

Følg nyhetene på Båtliv

Båtliv-staben flytter til helgen kontoret til verdens største båtutstilling for å gi deg siste nytt om båter og utstyr.

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende helg åpner verdens største innendørs båtmesse, Boot i Düsseldorf. Båtliv er på plass for å legge ut nyhetene, og for å kåre «Årets Motorbåt» i Europa. I den prestisjetunge prisen kåringen er fem nordiske båter nominert. Tre av dem norske, og en fjerde med norsk designer.

Les også: Nordisk styrke i «European Powerboat of the year»

- Vi skal til Düsseldorf for å finne nyhetene for våre lesere. Vi lover nyheter med mange bilder av seilbåter, utstyr og små filmsnutter, sier journalist Jørn Finsrud i Båtliv.

«Boot-messen» i Düsseldorf regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. 

Det er egne haller for superyachter, motorbåter, charter/utleie, for dykking og vannsport. sportsfiske står sterkt i Europa, og det er selvfølgelig en egen hall for fiskeutstyr og klær. 





VG NETT


Skal du besøke messen som utstiller eller gjest, ønsker vi gjerne å slå av en båtprat. Vi kommer til å være synlige med Båtliv-logoen på jakken. Du kan også maile oss med tips eller spørsmål om messen i denne perioden. 

Flere av de sakene vi skal gjøre, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen.  




«Årets Motorbåt»
  
 

Düsseldorf har alltid stått sterkt blant norske båtfolk. Sammen med ledende Europeiske båtblader sitter Båtliv i juryen som kårer «Årets Motorbåt» i Europa. 



Tips oss gjerne om båtnyheter på tips@batliv.no

Er du på jakt etter båt? Besøk vårt artikkelarkiv med tester fra ti årganger av Båtliv her.