Ny hytteløsning fra Arronet.

Stillegående aluminiumsnyhet

Arronet lanserer hyttebåter i tre størrelser.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Arronet kommer med walk around/ CC-modeller i tre størrelser, basert på eksisterende skrog. Fotos: Arronet.

Den nye walk around-modellen fra Arronet gir en behagelig og overraskende stillferdig opplevelse på sjøen.

 

Styrehuset er plassert på foringer av gummi, noe som gjør at motorlyden så å si er fraværende. Det neste man hører er  lave suset fra luften som passerer ventilen, ifølge importøren Smart Marina AS.

– Følelsen er den samme som i en ny, komfortabel bil, forteller Jarle Vikingstad fra den norske importøren Smart Marine AS.

 

Den nye walk around-modellen leveres  i følgende tre modeller:  23,5, 24,5 og 27 fot. Modellbetegnelsen er CC. Skrogene er hentet fra de solide kvalitetsskrog som på de andre 23,5-, 24,5- og 27-foterne.

 

– Dette er båter som retter seg både mot fritids- og yrkesbåtmarkedet. Det lave støynivået, kombinert med den høye kvaliteten gjør at båtene passer til båtfolk som vil ha det lille ekstra, sier Vikingstad.

 

Arronet har blitt kjent på det norske markedet de siste årene, særlig etter at Redningsselskapet begynte å bruke båter fra den svenske leverandøren.

 

Den første båten med den nye hytteløsningen kommer til Norge i januar, sier importøren.

 

CC-modellene leveres med tiltbart dashbord som gjør at det kan tilpasses førerens behov. Det sentrerte styrehuset kan plasseres etter ønske innenfor båtens balansepunkt. Dette må bestemmes før produksjonen av båten.

 

I CC-modellene fra  Arronet er det lagt vekt på komfort, og det er stor lasteplass.

Arronet 23,5 CC og 27 CC kan leveres med baugrampe. Rampen kan er leveres som hydraulisk, drevet fra styreposisjon.

Mer info her