Jeanneau Prestige 420 Fly

Prestige og Frauscher vant pris

To båter fikk hver sin pris på Nautic i Paris.

Publisert Sist oppdatert

Under årets båtmesse i Paris ble det delt ut to priser for god design. Blant de nominerte var også Draco 26 RS. De to kategoriene var for henholdsvis dagsturbåter og cruisere. Frauscher 747 Mirage vant i klassen for dagsturbåter. Dette er vel ikke en typisk båt som vi ser så mange av i Norge, men Frauscher er godt representert på mange båtmesser rundt i Europa. På Nautic var også Stephan Frauscher selv med for å presentere den nye modellen som er designet av Gerald Siska. Også skroget trekkes fram i juryens begrunnelse, i tillegg til åpent dekk og kompromissløs utforming.

I klassen for cruisere vant Jeanneau Prestige 420 Fly som juryen mener er godt tilpasset familiebruk. Dette er en båt med det meste av det mange av oss forbinder med luksuslivet, en stor flybridge med solseng, salong og wetbar, samt biminitop for solrike farvann. Med Prestige-serien vil Jeanneau ta opp kampen med de store engelske motorbåtene, og juryen falt spesielt for flott finish og familevennlige løsninger.

Les mer om Prestige 420 Fly

Juryen i Nautic består av representanter fra båtblader i Europa, og blant jurymedlemmene er redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Båtliv.