To nye prinsesser

Nyhetene Princess 68 og Princess S72 vises på London Boat Show neste måned.

Publisert Sist oppdatert

Det loves styrke fra den britiske båtprodusenten under London Boat Show som er fra 9. til 18. januar. De stiller opp med så mange som ti båter, og da passer det også godt med to verdenslanseringer.

Se så like

I høst skrev Båtliv om Azimut 77S som hadde sin lansering på båtfestivalen i Cannes. Denne er ikke så ulik nylanseringen Princess S72. I hvert fall ikke om vi ser i cockpiten. Her er det åpent, og mye lys slipper inn gjennom store vindusflater. I Princessen er det lagt mer vekt på det sosiale ved førerplassen, der det i tillegg til to seter er en fin og avrundet sittegruppe.

Princess S72 er åpen og lys.

Azimut 77S som ble lansert i høst er kanskje ikke så helt ulik?

Eksteriørmessig er de heller ikke så ulike, og bildene som finnes av begge båtene er med grå skrogsider. Begge modellene har også en flybrige lenger akter på båten, til fordel for en takluke som også bidrar med lys og frisk luft i cockpiten. Også i lugarene nedunder er det store vindusflater i skrogsiden som bidar med lys.

Med åtte andre

I tillegg lanseres Princess 68. Her er det fire lugarer i tillegg til mannskapslugaren helt akter. Det blir to store lugarer med egen leider ned til eierlugaren. I cockpiten er den gode plassen utnyttet både til en respektabel bysse og to salonggrupper, en til styrbord for byssa og en annen nærmere førerplassen. Også her er det lagt vekt på at mye lys skal slippe inn i cockpiten.

Disse to nyhetene stilles ut sammen med Princess 43, 52, 56, 82,88, V39 og V48 på London Boat Show.

Princess 68

Princess 68