Søk i arkivet

Paris Boat ShowKjemper om designpris

Sealine F380 er blant de nominerte til designpris i cruiserklassen på Paris Boat Show.

Paris, Frankrike

Engelske Sealine F380 er en moderne cruiser med stor flybridge. På toppen finner vi solsenger og en salong for glade dager nærme solen. Fordekket preges av en stor solseng. På akterdekket er det en sofa, og båten har selvsagt en badeplattform.

Innredningsløsningen er forsåvidt velkjent, og stilen er nokså klassisk og elegant med mørkt treverk. Som flybridgebåter flest er dette en bakveggbåt med salong innenfor bakveggen, og sofakrok med TV på motsatt side. Videre fremover ligger byssen på lavere plan, og førerplassen høyere på styrbord side.

Priser
Båten har to kabiner og to bad. På styrbord side under dekk er det en stor kabin med to køyer og adgang til bad. En stor dobbelkøye finnes også forut med tilgang til eget bad.

Sealine er utstyrt med 2 Volvo Penta D6-maskiner på 330 hk hver seg. Prisen på utstilt båt med fullt ustyr er 435.396 euro, som utgjør drøye fire millioner kroner med dagens eurokurs. Basisprisen med motor er 269.950 euro, og når man skal sammenligne båtpriser kan det lønne seg å skaffe seg en oversikt over utstyret som inngåri prisen.

I Norge forhandles Sealine av Formo Yachting, og Båtliv omtalte båten da den ble utstilt på Båter i Sjøen i september.

Les: Etterlengtet 38-foter fra Sealine

De nominerte båtene i cruiserklassen er Monte Carlo M5S, Prestige 420 Fly, Bavaria S400, Sealine F380 og Galeon 405 HRL.

Vi gjør oppmerksom på at Båtliv er medlem av juryen beståtende av europeiske båtjournalister og designere.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen