Søk i arkivet

 Merry Fisher 695
Merry Fisher 695
 Merry Fisher 695
Merry Fisher 695
 Merry Fisher 695
Merry Fisher 695
 Merry Fisher 605
Merry Fisher 605
 Merry Fisher 605
Merry Fisher 605

Paris Boat ShowSatser med Yamaha

Jeanneau lanserer to nye Merry Fisher-modeller, med Yamaha på hekken.

Paris, Frankrike

Jeanneau Merry Fisher lanserer to nyheter under Paris Boat Show. Det dreier seg om Merry Fisher 605 og Merry Fisher 695.

Begge de nye modellene ligger i prisklassen under en halv milion kroner. Merry Fisher 695 koster 28.592 euro uten motor og utstyr, som tilsvarer ca 250.000 kroner. Lillesøster koster 20.917 euro, som da tilsvarer snaue 200.000 kroner.

Jeanneau Merry Fisher 695 er 6,9 meter lang, og byr på alt du trenger for overnattingsturer. Her er innvendig og utvendig salong, kokebluss, vask og kjøleskap. Under dekk er det toalett og en stor dobbeltkøye.

Lillesøster Merry Fisher 605 er naturlig nok noe mindre og enklere, men også her er det mulighet for overnatting og en liten portapotti.

Fiske og fritid
Det ser ut som de populære styrhusbåtene tar et steg opp på kvalitetsskalaen med de nye modellene, som virker litt mer forseggjorte enn forgjengerne.

Dette er likevel nokså enkle og rimelige båter for fiske og fritidsbruk, med utenbordsmotor på hekken. Jeanneau har inngått et strategisk samarbeid med Yamaha for å styrke salget av båter i utenbordssegmentet i Europa. Dette innebærer at Yamaha Scandinavia nå har overtatt salget av båtene i Norge.

Ifølge talsmenn for Jeanneau gir Yamaha-samarbeidet et bedre forhandlernett, og en enklere utviklingsprosess. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen