Søk i arkivet

Foto:
 Plast-teak kommer med bedre egenskaper.
Plast-teak kommer med bedre egenskaper.

«Fake» blir bedre

Flexiteek lanserer en ny generasjon plastdekk med bedre egenskaper.

Dekkbelegg fremfor ekte teak har mange fordeler, men har også hatt noen ulemper. Med den nye teknologien fra Flexiteek er det bare den deilige teak-lukten som mangler.

Bedre egenskaper
Flexiteek 2G er 35 prosent lettere enn forgjengeren. Plastmeterialet flyter og har nå tilsvarende tetthet som ekte vare. Kunstteak har også ord på seg for å bli for varmt i solen. De varmeledende egenskapene skal nå være redusert på 30 prosent, og følelsen å gå barbeint skal nå være mer lik å gå på ekte vare.
Tross lavere vekt, skal det nye materialet være like slitesterkt og holdbarheten like god.

Flere farger

Flexiteek kommer i ulike farger, som ligger tett opp til ekte vare. Men kunstoffet beholder fargen, og vil ikke bli lysere i solen som treverk. Du kunstoffet som ser ut som ny teak, lett bleket, eller som teak som har vært i solen lenge. Du får også en ny-skrubbet variant med mer spill. Du kan også velge mellom tre ulike natefarger.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen