Søk i arkivet

Hanse 575, Ostsee bei R?ºgen, Shooting 20. bis 24.08.2012
Hanse 575, Ostsee bei R?ºgen, Shooting 20. bis 24.08.2012 Foto:
 Eierne kan velge mellom cockpit bord og jollegarasje i hekken. sistnevnte vil ha integrert elektrisk slippsystem  som scooter eller lignende.
Eierne kan velge mellom cockpit bord og jollegarasje i hekken. sistnevnte vil ha integrert elektrisk slippsystem som scooter eller lignende.

Fjord 48 kommer

Om det er mye uteplass du ønsker er dette båten for deg.

Fjord ble kjøpt opp av Hanse i 2005 og hadde planer om å utvikle merket til en ny serie fra 20 til 65 fot i løpet av fem år. Etter to år kom Fjord 40 Open og Cruiser med svært moderne formspråk. Det ble 40 Open som markedet ønsket, og etter noen år ble en 36-foter lansert etter samme idé.

Fjord 36 Open ble lansert i 2011. Les: Verdensnyhet fra Fjord.

Treg start
I mars meldte vi at Fjord var i gang med en ny 48-foter, og viste bilde av en plugg. Båten skulle være ferdig til sommeren. Det ble den ikke. I går sendte Hanse ut en pressemelding om at Fjord 48 Open er i produksjon med et bilde av et tomt skrog i en produksjonslinje. Noen tidspunkt for når båten kommer på vannet ble ikke gitt. Men den blir stor. En daycruiser med to lugarer og et enormt dekk.

Les: Letter på sløret til Fjord 48 Open

I følge Fjords franske nettside vil herligheten koster fra 814 000 euro, eller underkant av 8 millioner norske kroner inkludert moms med to motorer. Har du dårlig tid, så kan båten gå over 40 knop med tre motorer på 435 hk hver. Da vil prisen nærme seg 10 mill godt utstyrt.Fjord 48 Open i produksjon i Tyskland.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen