Slemmeste yacht i klassen
Slemmeste yacht i klassen
Bandido 125
Størst i Düsseldorf
Slemmeste yacht i klassen
Høy baug
Kraftig bulb
Bandidoeier Ralf Schumacher

Slemmeste yacht i klassen

Bandido Yachts er den største båten i Düsseldorf. Den utstilte båten er kjøpt av racerbilkjørern Ralf Schumacher.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland:

–    Hadde det ikke vært fint å våkne på Mallorca og bestemme seg for en båttur til Florida? Da er Bandido Yachts båten for deg, skriver Drettmann Group på sin hjemmeside.

Det tyske verftet har utviklet Bandido Yachts sammen med designbyrået Espinosa. De skryter av at dette er en revolusjonerende yacht som kombinerer luksusyachtens komfort med ekspedisjonsfartøyets kraft og sjødyktighet.

Stål

Bandido Yachts finnes i størrelsen fra 66 fot til 140 fot. De fleste modellene er bygget i stål eller aluminium. De har tankstørrelse til å krysse Atlanterhavet, og de største har landingsplass for helikopter på dekk. De utstilte båtene er Bandido 75.

Bandidoene er de største båtene Båtliv har oppdaget på årets Boot-messe i Düsseldorf. Vi fikk kjeft på italiensk da vi fotograferte båtene før messeåpning, og dristet oss ikke til å spørre om hvorfor de har valgt å kalle disse maskuline superyachtene for Bandido (banditt, på norsk).

Rabatt

Verftet melder på sin hjemmeside at de første Bandido yachten allerede solgt, og at ordrebøkene er fulle for fremtidige leveranser. Båten på bildet er byggenummer fem, og den er bestilt av den tyske Formel 1-kjøreren Ralf Schumacher, ifølge messearrangørene.

Likevel kan vi lese at prisene på båtene er blitt satt ned den siste tiden. En Bandido 75 får du får bare 33 millioner kroner (3,8 millioner euro) uten merverdiavgift. 90-foteren må du bla opp 53 millioner kroner for, før hk-avgift og mva, men da har du også en båt du kan reise hvor du vil med.

Bli med om bord i en ekte Bandido 75 her