Høyt på strå med bar

Jeanneau Prestige 50 er en flybridge båt med to salonger, tre kabiner, bar og mannskapslugar. Se de første bildene og video her.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland:

Jeanneau Prestige 50 ble lansert på ”Boot”-messen denne uka. Dette er en storvokst flybridgebåt, med løsninger man vanligvis forbinder med yachter. 50-foteren er den største i Prestige-serien fra det franske verftet.

Prestige 50  er båten for soltilbedere og livsnytere. Flybridgen er enorm med solsenger rundt førerplassen og en stor salong akter på flybridgen, nesten som på en trawler.  Her det selvsagt også utendørs kjøleskap og bysse. Også på fordekket er det en gedigen solseng.

Tre kabiner

Innredningsløsningen skiller seg ut fra det normale på flybridgebåter: I salongen er det to spisebord og en bar bak førerposisjonen. Franske båter har selvfølgelig store bysser, og her er den plassert sentralt nede. Båten har tre kabiner med ditto bad.

Salongen i to plan byr på to spisebord, eller salonger, og en bar. Stilen er moderne og fransk med lyse puter og lakkert treverk. Prestige 50 er en stor 50-foter med mannskapslugar helt akter, slik man ofte finner på store yachter. Akterdekket ligger i skyggen av flybridgen og byr på en tre seters sofa. Mellom akterdekket og salongen er det en skyvedør som kan åpnes helt opp , slik at akterdekk og salong blir en eneste stor flate.

IPS

Jeanneau Prestige 50 er utstyrt med to Volvo Penta D9, som yter 575 hestekrefter hver seg, og IPS-system.

Prisen er snaue seks millioner kroner med eurokurs på ni kroner (654.500 euro). I Norge forhandles Jeanneau av Heitmann Marin.

Bli med om bord og se 360 graders visning her

 

Mansskapskabinen
Flybridgen
Sminkeplass i akterkabinen.
Motorrommet
Styreposisjon
Styreposisjon flybridge
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar
Høyt på strå med bar