Marex 370 ble nylig kåret yil Årets motorbåt i Europa i sin klasse
Ovni aluminiumsbåter er blitt populære i Skandinavia.
Windy er blant utstillerne i Leanbukta
Båtmesse i Leangbukta til helgen

Båtmesse i Leangbukta til helgen

Leangbukta Maritime Senter inviterer til båtmesse førstkommende helg. Lørdag vil Pål Anders Ullevålseter og Kai Børre Andersen holde oppvisningsshow på motorsykkel og søndag kommer Redningsselskapet for å fortelle om sikkerhet til sjøs

Publisert Sist oppdatert

Nordens største båtsesnter med 7000 kvm hallkapasitet og utstilling av båter fra 10 til 51 fot holde åpen fra kl 11 til 16 lørdag og fra 12 til 16 søndag. Blant utstillerne finner du Marex, Bavaria, Fjord, Windy, Ibiza, Nordkapp, Malö Yachts, Skibsplast og flere andre ledende aktører innenfor seil- og motorbåtbransjen.

Messen er gratis for publikum og det vil bli enkel servering. Det er også mulighet for å vinne premier

- Vi har fortsatt knalltilbud på noen få BAVARIA utstillingsbåter igjen for salg, sier Lars-Erik Solvang i Lunde Båt Motor AS som er en av utstillerne, og tilbyr attraktive utstyrspakker med på kjøpet for alle som bestiller båt denne helgen. Her er det mulighet til å spare mye penger dersom du vurderer ny båt til sommeren.

Moberg Båt  viser følgende båter: Tre modeller fra Galeon Yachts (den nye Galeon 325 DC, Galeon 330 Fly og Galeon 390 Fly)

Hele programmet til Nordkapp, White Shark 185 Classic, Zodiac Pro 9 mann, samt joller og flåter.

Marex som har en av Leangbuktas største haller viser blant annet båten som i år vle kåret til Årets motorbåt i sin kategori, Marex 370.