Interiør på skinner
Interiør på skinner
Interiør på skinner
Interiør på skinner

Interiør på skinner

Crisline 560 er ingen skjønnhet, men inventaret kan du sette opp akkurat slik du vil ha det.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf/Tyskland:

På Düsseldorfmessen kom vi over denne båten fra Crisline. Hvorfor vi stoppet ved denne har jeg ingen god forklaring på, for spesiell skjønn er den ikke, og den stikker seg ikke ut på noen andre måter, bortsett fra at den ikke er blant de peneste båtene på messa.

Tid for å innrede

En liten titt oppi båten gir likevel en pekepin på mulighetene denne 5,6 meter lange landstedsbåten gir. I dørken er det tre skinner. På disse skinnene kan du innrede båten akkurat slik du vil ha den. For eksempel kan du sette en helt vanlig stol ved baugspissen, eller lenger bak om du ønsker. Benker finnes det også et godt utvalg av, til og med en hjørnebenk. Trenger du laringsplass får du også forskjellige typer bokser som også kan monteres på skinnene. Et utvalg styrekonsoller finnes også, avhengig av smak og bruksområde. En av styrekonsollene har bimini (solkjerm).

Styrhus på skinner

Hvis det ikke holder med en liten bimini, hvorfor da ikke feste et lite styrhus på skinnene? Egentlig ganske genialt. Prisen for kabinen er 4990 euro. Konsollen kommer på litt i overkant av 1500 euro, avhengig av hvilken type du velger. Benkene får du fra 430 euro, og du får en oppbevaringsboks som du også kan sitte på for 259 euro. Her er det bare å velge å vrake i plukklista.

Crisline 560 veier 320 kilo før den man begynner å montere inventaret. Under messa i Düsseldorf kostet den 5990 euro uten motor, rundt regnet 54.000 kroner med dagens eurokurs.

Konseptet med montering av interiør på skinner er ikke nytt. Vi har allerde sett det på aluminiumsbåten Buster XXL, men det er nesten utrolig at vi ikke har sett det på glassfiberbåter, før nå, med tyske Crisline.