Beveget minister hos Windy

Beveget minister hos Windy

Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen ble kraftig beveget av historiene han fikk høre fra de Windyansatte  da han besøkte bedriften i går.

Publisert Sist oppdatert

I sommer hadde båtprodusenten rundt 200 ansatte, nå er det 60 igjen. Ministeren ble berørt av de mange historiene han fikk høre på sitt bedriftsbesøk tirsdag.

–Når noen blir permittert, er det slik at alle i bedriften frykter at det også skal gå ut over dem. Det rammer så mange flere, familier og venner blir usikre, uttalte Andersen til TV-Agder.

Han besøkte bedriften for å sette seg inn i de vanskelige forholdene som råder i bransjen. Det ble i regjeringens pakke i går klart at permitteringsreglene blir utvidet fra 30 til 42 uker. –Bransjen trenger muligheten til å drive med innovasjon og nyutvikling, men da trenger vi lån og innskuddsordninger for å få det til. Samtidig trenger vi et sterkt og aktivt Nav. Både for å hjelpe de som er rammet av permitteringer, og for å hjelp bedriftene til å holde på kompetansen som er bygd opp, sier daglig leder Morten Haakstad til Agderposten.