Søk i arkivet

ProNav selger for Navico

Fra februar skal ProNav selge merkene B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX).

Navico inngår avtale med den norske maritime elektronikkdistributøren
ProNav for å sentralisere norsk distribusjon av merkevarene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX)

Med lokalt varelager og utstrakt kundeservice, er ProNav godt rustet til å supportere fritids- og kommersielle kunder, heter det i en pressemelding fra Navico.
 
Fra første februar i år vil ProNav ha distribusjonsansvaret for B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX). Dette gjør ProNav til den største, uavhengige distributøren av maritim elektronikk i Norge, heter det i meldingen.

Selskapets eksisterende salgskanaler og kundeservice er helt i tråd med de adskilte markedssegmentene Navicomerkene betjener, som seilsport, fritidsbåter og kommersielle fiske- og handelsfartøyer, heter det videre.
 

Fakta om selskapene

ProNav AS ble etablert i 1994 og har raskt vokst til å bli en av Norges ledende distributører av maritim elektronikk.  Basert i Egersund har ProNav utviklet en suksessfull forretning som betjener både  fritidsmarkedet og profesjonelle kunder.
www.pronav.no
 
Navico er moderselskapet til de fem ledende, maritime elektronikk varemerkene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar  og Simrad. Navico har ca 2500 ansatte globalt. Selskapet har utvikling og fabrikkfasiliteter i USA, Mexico, UK, Norge og New Zealand.
www.navico.com

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen