Coaster
Coaster
Oceanmaster Fiskebåt
Oceanmaster

Satser på egen båtmesse

Fritids-senteret som forhandler OceanMaster og Coaster velger å kjøre båtmesse i egne lokaler helgen 7. Og 8. mars.

Publisert Sist oppdatert

Fritid-senteret AS holder til på Vøyenenga i Bærum. I år har de valgt å avstå fra ”Sjøen For Alle” på Lillestrøm, etter å ha vært misfornøyd med dette tilbudet gjennom flere år.

–Vi synes at Sjøen For Alle har vært for dyr og for dårlig både for utstillere og publikum”. Vi har vært i markedet i fem år, men har følt oss stemoderlig behandlet og aldri opplevd å få full valuta for investeringen på Lillestrøm, sier daglig leder Geir Ugland Jacobsen.

Fritids-senteret produserer, importerer og selger OceanMaster (ti modeller) og Coaster (fire modeller). Båtene har blitt populære på grunn av lav pris og gode tilbakemeldinger i tester.

– Nå rigger vi oss til på Vøyenenga til helgen, med hele vårt modellspekter. Hos oss er det gratis parkering, pølser, kaffe og brus, smiler Ugland Jacobsen.

Flere modeller ble oppdatert foran 2008 sesongen. Blant andre den populære OceanMaster 620 Cabin. Helt ny av året var 670 Cabin, som er 620’s storesøster, med den vesentlige forskjell at den store leveres med innenbords diesel opp til 230 hk. Videre lanserte de speed-sjarken OceanMaster 700 Explorer – en litt større og velutstyrt variant av en etter hvert populær båttype.

Litt lenger ut på våren kommer den nye Coaster 19, og en helt ny og rimelig småbåtlinje fra 14 til 18 fot i OceanMaster-serien.

Se forøvrig debatt om messetemaet her:

http://www.batliv.no/wip4/disc/detail.epl?id=13863

 

www.oceanmaster.no