Nytt bryggesystem på «Sjøen for alle»

Nytt bryggesystem på «Sjøen for alle»

I Hall D-0812 på Lillestrøm-messen 13.-22. mars presenteres en helt ny type brygge.

Publisert Sist oppdatert

OVER: VersaDock flytebrygger (produktfoto)

Til forskjell fra tradisjonelle brygger av tre og metall, tilbyr VersaDock systemet mye større allsidighet, miljøvennlighet og brukereffektivitet, skriver produsenten i en pressemelding til Seilas.

Versadock er modulbaserte flytebrygger med et unikt design og høy kvalitet. Pongtongene er i plast og fylt med luft, de er stabile og kommer i flere størrelser. Bryggen tilpasses etter hver enkelts behov og kan monteres på de mest kronglete hjørner, mudder/steinete-strender eller områder som tidligere ikke var tilgjengelige. Alt arbeid gjøres fra oversiden av bryggen, og det kreves ingen spesialkunnskaper!

V-Float utformingen leder skroget opp på bryggen. Dette muliggjør at båten kan kjøres opp og ut av vannet, beskyttet mot salt og korrosjon. Enklere kan det ikke gjøres!! Bunnstoff er unødvendig og båten kan ikke synke. VersaDock floats er laget av høy-molekylær polyethylene og tåler store påkjenninger. Brygger og flåter kan bevege seg i bølgene. I USA gis 20års garanti på produktene. Bryggene kan i de aller fleste tilfeller ligge ute også om vinteren.

Systemet er allerede godt mottatt av marinaer og verft verden over. VersaDock installasjoner er nå bestilt flere steder i Norge for 2009. Bjørn Waatvik fra Polyglass.no forteller at “Versadock er det ideelle valg for permanent og midlertidig installasjon, enten ved marinaer, sommerhus eller hytter v/sjø og vann. Også foreninger og profesjonelle brukere. Systemet er raskt og enkelt å montere (nærmest som Lego), kan utvides, flyttes og mores på enkle måter. Det finnes også et utvalg av utstyr som pullere, fendere, badestige etc i systemet som kan kjøpes hos www.polyglass.no.