Wally for solskinnsdager
Wally for solskinnsdager
Wally for solskinnsdager
Wally for solskinnsdager

Wally for solskinnsdager

Wallypower fyller gapet mellom deres 47 og 64-foter med en aggressiv solskinnsbåt.

Publisert Sist oppdatert

Som en gigantisk daycruiser med stealth-teknologi med store sotede vindskjermer, blir 55 Wallypower garantert en båt som vil få litt oppmerksomhet.

Wally skriver i presentasjonen av nykommeren at den skal tette gapet mellom 47 Wallypower og 64 Wallypower. Modellen skal introdusere et nytt, åpent konsept med det de beskriver som supersportslig og aggressivt utseende. I stedet for hard top er passasjerene om bord godt beskyttet av en stor solskjerm som omkranser cockpiten.

Selv om den fra utsiden ser ut som en daycruiser er et god plass nedunder, det er jo tross alt en 55-foter. Båten har to doble kabiner med eget bad og en trang enkeltkabin for skipperen, om eieren ikke sertifikat til å kjøre doningen selv.

Ute på hoveddekket er det god dørkplass, en enorm badeplattform, to store solsenger og sitteplass nok for å ha med seg en storfamilie.

55-foteren blir motorisert med fire Volvo Penta D6 (med IPS 600), med 435 hestekrefter hver.  Det gir en topphastighet på 42 knop. Vi snakker her om et saftig forbruk av diesel, men med 2600 liters drivstofftank har den likevel en rekkevidde på 350 nautiske.