Ny daycruiser fra Morgan

Båten er helt nyutviklet og bygger på et samarbeid mellom Morgan Dale og designer Espen Thorup. Den er også en av få nyheter som er 100 prosent norskprodusert.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en linjelekker daycruiser med praktisk innredning og flotte detaljer, heter det i en pressemelding fra Erling Sande A/S. Vinduene er innfelt i skroget, den elegante vindskjermen og den moderne førerplassen. Det er enkelt å komme seg på dekk gjennom vindskjermen og gode brede trinn. Båten har vannskimast og tøffe bøyler bak akterbenken.

Cockpiten er innredet med en u-sofa som kan gjøres om til solseng. Sammen med de vendbare stolene og et bord blir dette også en sosial uteplass med mange sitteplasser. Vask med trykkvann og dusj, samt plass for koke- apparat finnes også her ute. Kabinen har overnattingsplass for to personer og plass til kjemisk toalett. Kalesjen er elegant integrert under et lokk akter i båten. På hver side av motoren er det også praktiske plattformer og stuerom.

Båten vises fram for publikum for første gang på "Sjøen for alle", som starter fredag denne uka.

Se de største nyhetene på Sjøen for alle 2009 her

Tekniske data:

Vekt:    950 kg

Lengde:    625 cm

Bredde:    240 cm

Godkjent for Max:       175 Hk

Anbefalt motor:    140 Hk

Stammelengde motor:    XL

El. opplegg:    12 V

Godkjent for antall pers.:     6

Bensintank:    140 liter

Standardutstyr:    Kjemisk toalett, badetrapp, pullpit, vannskikrok, vindusvisker, vask med trykkvann, bord, skrogvinduer, kalesje, flexi-teak detaljer, komplett putesett, solseng, selvlensende.

Ekstrautstyr:    Kokeapparat, luke dekk, havnepresenning, laminatdørk, stereoanlegg.