Norgespremiere for ny franskmann
Norgespremiere for ny franskmann
Norgespremiere for ny franskmann

Norgespremiere for ny franskmann

Beneteau spyr ut nye modeller. På Sjøen for alle kommer nok en speedsjark beregnet for familiebruk. Antares 750 blir en meget prisgunstig 24-foter.

Publisert Sist oppdatert

Beneteau 750 Antares er en lukket båt med gode fartsegeneskaper. Importøren lover over 30 knop med Suzuki 150 hk, som regnes som standard på denne båten. Det er veldig bra for en båt som veier 1,5 tonn. Franskmennene har lenge vært kjent for sine lettdrevne skrog. Store bæreflater i hekken gir lett planing og god glideflate. Ikke like bra bestandig når sjøene kommer rett mot, og båten er overmotorisert.

Store glassflater skal gi god oversikt for både mannskap og skipper. Båten har god sitteplass i u-sofaen oppe i salongen. Det er gitt plass til dobbelseng i fronten, og et separat toalettrom. Her er det skikkelig vannklosset med lovpålagt septiktank.  

Stadig flere produsenter lager større båter beregnet på utenbordsmotor. Dette gjør uteplassen/akterdekket større. Her kan du velge mellom helt åpent flush dekk, eller å rigge til en sittegruppe.

Det er ikke spart på standardutstyret. Det er kjøleskap, stereoanlegg, kokeapparat , toalett med septik, takluke, gardiner, puter både inne og ute og til solsengen. Viktige faktorer når man skal være en liten familie om bord.

Anbefalt motorvalg er altså 150 hk. Veil pris på denne pakken er 520 000, som er meget sympatisk for denne velutstyrte båten.

Fakta:

Lengde: 7,23

Bredde: 2,84

Vekt: 1500 kg

Godkjent for: 8 personer

Bensintank: 200 liter

Vanntank: 100 liter

Max motor: 150 hk