Atlantica vil forsikre norske båter

Atlantica vil forsikre norske båter

Det svenske båtforsikringsselskapet Atlantica etablerer seg i Norge, og lover norske forsikringsselskaper tøff konkurranse.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har et konsept som fungerer godt i Sverige, og som vi tror vil slå an ganske bra også i Norge. De svenske og norske båtmarkedene er ikke så ulike. Vi har tenkt til å gi norske forsikringsselskaper hard konkurranse. Vi stiller med ”svenskepriser”, meget god kompetanse på båtliv og 93 års erfaring, sier Conny Landström, forretningsområdesjef i Atlantica.

Satser nærhet

Atlantica satser på å benytte marinaer og båtforhandlere rundt om i hele Norge for å tilby forsikring.

– Det har vist seg å fungere veldig bra i Sverige. Det er også en fordel å kunne kjøpe forsikring der og da hos forhandleren når man kjøper båt. Da er båten kjøreklar umiddelbart, sier Lamdström, Selskapet har allerede begynt å bygge nettverket blant marinarer og båtforhandlerere. Allerede fredag 13. mars er de offisielt etablert.

I Sverige har Atlantica 54.000 kunder, og de tilbyr kun forsikringsprodukter for båtfolk. Som en introduksjon tilbys 25 prosent lanseringsrabatt i hele 2009. Atlantica tilbyr også kundene sine å sjekke hva forsikringspremien blir.

Stor prissammenligning

I Båtliv som er i salg fra neste fredag har vi en stor prissammenligning av fritidsbåtforsikringer. Så mange som 11 forsikringsselskaper er med i sammenligningen, deriblant Atlantica.